© Maja Flink

Tag på opdagelse i arkitekturens verden med Copenhagen Architecture Festival

Copenhagen Architecture Festival slår snart dørene op, og der er et væld af aktiviteter, som du kan deltage i.

Københavnsk festival i hele landet

I næste uge skydes årets Copenhagen Architecture Festival i gang, og på trods af navnet foregår festivalen faktisk ikke blot i København, men også i Aarhus og Aalborg.

Copenhagen Architecture Festival hylder arkitektur og udforsker alle aspekter af emnet gennem film, udstillinger, debatter, foredrag, byvandringer og koncerter.

Årets tema er ”Arkitektur som identitet,” og festivalen vil derfor undersøge, hvordan arkitektur er forbundet til vores identitet og værdier, både bevidst og ubevidst.

© Maja Flink

Verdens største

Festivalen er verdens største arkitekturfestival, og der er hele 150 begivenheder omhandlende arkitektur, så der er lidt for enhver smag.

Festivalen starter med verdenspremieren på filmen ”BIG TIME” om Bjarke Ingels, og det sker onsdag d. 26. april ved Grand Teatret i København. Alle tre byer har et spændende program, og der er især gjort meget ud af Aarhus i anledning af byens udnævnelse til Europæisk Kulturhovedstad.

Hele festivalen varer 11 dage fra d. 26. april til d. 7. maj, og du kan se hele programmet for alle tre byer på festivalens hjemmeside lige her.