Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Guide: 5 smukke orangerier på Sjælland, som du kan leje

Inviter til have- eller bryllupsfest i et af danmarks smukkeste orangerier og nyd en af livets store begivenheder helt tæt på naturen.

Orangeri fest lokale

© Herthadalen

Herthadalen

Lej det smukke, nybyggede orangeri i Herthadalen og nyd en af livets store begivenheder helt tæt på naturen. Orangeriet har egen stor terrasse med udsigt over dalens ny-anlagte bærhave, hvor det er oplagt at nyde en kop kaffe eller en velkomstdrink.

Læs mere om orangeriet lige her.

Orangeri farm østerbro

© Gro Spiseri

Gro Spiseri

Lej dette unikke orangeri på toppen af Østerbro omringet af det økologiske og bæredygtige landbrug. Orangeriet kan rumme op til 25 siddende gæster og restauranten kan hjælper dig med alt, hvad der skal til for at skabe de perfekte rammer omkring din store dag.

Læs meget mere om farmen lige her.

Orangeri frederiksberg festlokale

© Paradehuset

Paradehuset

Lej et af Danmarks ældste drivhusbygninger, som i gamle dage var en del af Frederiksberg Slots køkkenhave. Nyd din fest i orangeriets smukke omgivelser og udsynet til Rosenhaven, som kan bruges som et smukt og uformelt samlingspunkt.

Læs meget mere om paradehuset lige her.

Gemyse tivoli orangeri

© Gemyse

Gemyse

Lej det unikke orangeri lige midt i Tivolis smukke have i hjertet af København. Lokalet kan rumme op til 30 mennesker, og Gemyse skræddersyr eventet, præcis så det passer dine drømme og ønsker. Det er på den måde, magien opstår.

Læs meget mere om orangeriet lige her.

bryllup orangeri

© Christina Dueholm

Dansk Vincenter

Lej dette smukke orangeri med udsigt til Dansk Vincenters vidunderlige vinmarker og vinranker. Rummet kan benyttes til forskellige dags-arrangementer eller receptioner med plads til ca. 35 personer.

Læs meget mere om orangeriet lige her.

Relaterede Artikler