Hindbærrabarber-ispinde

Ingen sommer uden ispindeparty! Med hjemmelavede ispinde med forskellige smagskombinationer og fine farver.

9. juli 2017 af Maja Ambeck Vase, Magasinet Lækkerier #2

En af chokoladeblogger Maja Vases favoritispinde er disse små lyserøde lækkerheder med syrlig hindbærrabarberis, sødt sprødt chokoladeovertræk og frysetørrede rabarber.

10 mini ispinde

Hindbærrabarberis

130 g hindbær
100 g rabarber
150 g sukker
100 ml minimælk
100 ml piskefløde
1-2 tsk citronsaft

Overtræk og pynt

2-300 g hvid chokolade af god kvalitet
25 g frysetørrede rabarber

Hindbærrabarberis

Bring hindbær, rabarber og sukker i kog i en gryde, og lad det simre i ca. 5 min. Si massen, så kerner m.m. sorteres fra. Bland hindbærrabarberpureen med mælk og fløde, og smag til med citronsaft. Stavblend massen. Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine. Fyld den færdigkørte is i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.

Overtræk og pynt

Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og hæld den op i et glas. Tag én ispind ud af fryseren, dyp den i chokoladen, pynt straks med frysetørrede rabarber og læg den tilbage i fryseren. Gentag med resten af ispindene.

Tip: Arbejd hurtigt og helst i et koldt køkken, når du overtrækker ispindene.

Du kan finde denne - og mange andre lækre opskrifter - i Magasinet Lækkerier, som kan downloades gratis i AppStore og Google Play.

Få mere inspiration hos Magasinet Lækkerier her!

Måske er du interesseret i...

Andre læser