Her kan du bestille din lækre nytårsmenu

Med nytårstakeaway slipper du nemt for madlavningen samt den efterfølgende store opvask.

9. december 2016 af Louise Gellert Kätow

Hvis du gerne vil holde din nytårsfest hjemme, men det kniber med tiden til både planlægning, indkøb og knokleri i køkkenet, bør du læse med her.

Med nytårstakeaway slipper du nemt for madlavning samt den efterfølgende store opvask, når du lader dygtige kokke forberede nytårsmenuen for dig med alt, hvad der hører til.

Og det bedste ved nytårstakeaway er, at du kan koncentrere dig om at blive klar til den store fest og drikke et glas champagne eller to.

Vi har fundet en hel masse lækre nytårsmenuer i både Århus, Odense, København og resten af landet, samt selvfølgelig den helt store ekslusive menu til sidst. Velbekomme! 

Århus

Odense

København

Hele Landet

Den eksklusive Michelin menu

Hos champagnehuset Krug og Michelin-restauranten STUD!O, kan du bestille en eksklusiv nytårsmenu kokkereret af af Michelin-kokken Torsten Vildgaard. Menuen koster 500 kr. pr. kuvert og afhentes hos STUD!O på Havnegade 44, 1058 København K. Men der forbedredes kun 50 kuverter i alt, så det handler om at være hurtig. Du kan booke dit valgte antal kuverter fra den 19. december kl. 09.00 og læse mere om menuen her. 

Måske er du interesseret i...

Andre læser