Aspargessalat opskrift
© Tia Borgsmidt

Aspargessalat med misodressing og saltede mandler

En frisk og forårsagtig salat.

8. maj 2018 af Lone Kjær

Aspargessalat med misodressing og saltede mandler

Sæsonens første asparges forenes på bedste vis i en salat med misodressing, brøndkarse og saltede mandler. Salaten er frisk og forårsagtig og passer godt til et veldækket brunchbord.

Opskriften er til 4-6 personer.

Det skal du bruge til aspargessalat:

  • 16 grønne asparges
  • 16 hvide asparges
  • 50 g rucola
  • 1 potte brøndkarse
  • 4 spsk. saltede mandler

Det skal du bruge til misodressingen:

  • 3 spsk. lys misopasta
  • 1 spsk. eddike
  • Lidt honning
  • ½ spsk. sojasauce

Sådan gør du:

  • Knæk den nederste træede ende af de grønne asparges.
  • Skræl de hvide asparges fra hoved og ned, og knæk den nederste træede ende af.
  • Damp aspargesene i letsaltet vand – 5 minutter for de hvide, og ca. 2 min. for de grønne. Hæld koldt vand over, og afdryp aspargesene. Skær aspargesene i snitter.
  • Skyl og slyng rucola. Anret asparges og rucola på tallerkener, og drys hakkede mandler over.
  • Rør ingredienserne til misodressingen sammen, og dryp over salaten. Top med brøndkarse. 

et billede

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter