Smørrebrød med baconleverpostej

Nyfortolket klassisk smørrebrød med udgangspunkt i den nye Tulip Delikatessens Bacon+ Leverpostej

26. september 2016 af Af kommerciel redaktion for Tulip

INGREDIENSER (TIL 2 PERSONER)


  • 2 skriver rugbrød
  • 6 skriver bacon
  • 2 stykker sylte
  • 5 stykker husblas
  • 1 rødbede
  • 10 brombær

FORBEREDELSE

1
Læg husblas i blød i koldt vand i 5 minutter. Bring syltelage fra rødbeder i kog, og smelt husblassen heri. Kom blandingen på køl, til den er helt kold, og har sat sig. Blend til den har en helt fin konsistens. Kom herefter på en sprøjtepose.
2
Steg baconet sprødt. Læg på fedtsugende papir, og lad det køle helt af. Knus det fint i en morter.
3
Kør rødbeden på en spiralizer. Helt fint. Læg i isvand.

Tulip Delikatessens Bacon+ Leverpostej er bagt med ekstra meget bacon og giver en perfekt og velsmagende kontrast til syrligt tilbehør.

SAMLING

1
Smør rugbrødet.
3
Sæt toppe af husblasblandingen på, og drys med baconcrumble. Kom kvarte brombær på.
4
Lad rødbedespiralerne dryppe af på et klæde, så de ikke farver maden (så meget). Kom på toppen. Slut af med godt med urter.

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter