© Anders Schønnemann

Vintervarm ramen med kål og kylling

Nem, sund, velsmagende aftensmad med masser af grønt - perfekt til en kold aften.

7. januar 2017

Opskrift på ramen med kål og kylling

4 personer

Varm dig på en velsmagende og krydret gang ramen på en kold aften.

INGREDIENSER
kyllingebryststykker 2 stk.
æg 2 stk.
grønkål 200 g (kan erstattes af renset spinat)
shiitake-svampe 200 g
peberfrugt 1 stk.
forårsløg 1 bundt
olivenolie 1 spsk.
hønsebouillon 1 1⁄2 liter
sojasauce 4 spsk.
ingefær 1 spsk. revet
østerssauce 2 spsk.
nudler 100 g ramen
sesamfrø 1 spsk. 

Sådan gør du

  • Kog kyllingebryststykkerne ca. 12 min. Findel kødet med to gafler.
  • Kog æggene.
  • Fjern de yderste blade og stokken fra kålen. Snit kålen fint. Børst svampene rene. Snit peberfrugt. Skær forårsløg i skiver.
  • Varm olien i en gryde, og steg kålen et par minutter sammen med svampe og peberfrugt. Hæld bouillon over, og tilsæt sojasauce, ingefær og østerssauce. Kog op, og tilsæt kylling.
  • Kog nudlerne som angivet på emballagen og fordel i skåle. Hæld suppen over, og servér med halverede æg. Drys med sesamfrø. 
© Anders Schønnemann

Vitaminer i skål – ramen giver ny energi. Skåle i keramik af Aage Wurtz. 

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter