Opskrift på sprød hornfisk med aspargesbroccoli og kaperssky
© Anders Schønnemann

Sprød hornfisk med aspargesbroccoli og kaperssky

Hornfisk er forårsbebuder og så snart de melder deres ankomst, nyder vi dem hellere end gerne sprødstegte i en nem hverdagsret.

17. april 2016 af Lone Kjær

Opskrift på sprød hornfisk

Til 4 personer

Sprød hornfisk med aspargesbroccoli og kaperssky – her serveret på smukt fad fra Ståhl. Bestik er privateje.

aspargesbroccoli 400 g
kartofler 600 g
dild 1 lille bundt

SPRØD HORNFISK
hornfiskefilet ca. 600 g
rugmel ca. 50 g
smør 20 g

KAPERSSKY
løg 1 stk.
olivenolie 1 spsk.
hvidvin 2 dl
bouillon 2 dl
kapers 2 spsk.
smør 1 spsk.

Sådan gør du

• Skyl aspargesbroccoli, og damp maks. et par minutter.

• Kog kartoflerne møre.

• Skær hornfiskefileterne i mindre stykker. Vend skindsiden i rugmel, og fold dem sammen. Smelt smørret på i en pande, og steg fiskene i ca. 4 min. på hver side. Tag fiskene af panden.

• Hak løget. Hæld olien på pande, og steg løg, til de er klare. Tilsæt hvidvin, og kog ind til det halve. Tilsæt bouillon og kapers, og montér med smør.

• Anret aspargesbroccoli med hornfisk og kartofler og dryp skyen over. Pynt med dild.

 

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter