© Anders Schønnemann

Spicy oksekødssuppe med nudelsquash

Virkelig nem og utrolig velsmagende suppe med sæsonens grøntsager.

14. september 2014 af Lone Kjær

4 personer

Oksebøffer 2 stk. store uden fedtkant
Gulerødder 4 stk.
Peberfrugt 1 stk. grøn
Forårsløg 1 bundt
Babygrønkål 1 bakke
Olivenolie 1 spsk.
Grøn karrypasta 1 spsk.
Hvidløg 2 fed
Ingefær 1 spsk.
Friskrevet grøntsagsbouillon 1 l
Limesaft 2 spsk.
Fiskesauce 1 spsk.
Squash 1 stk.

• Skær oksebøfferne i strimler.
• Skær gulerødder i strimler, og snit peberfrugt og forårsløg.
• Skyl grønkålen, og slyng den tør.
• Varm olien i en gryde, og steg kød, presset hvidløg og ingefær i karrypasta et kort øjeblik. Vend godt rundt.
• Hæld bouillon i gryden, tilsæt gulerødder og peberfrugt, og kog ca. 5 min. Tag gryden af varmen.
• Smag til med limesaft og fiskesauce, og tilsæt babygrønkål.
• Skær squash i strimler med juliennejern, og vend i suppen.
• Fordel suppen i fire suppeskåle, og drys med forårsløg.

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter