© Anders Schønnemann

Sliders med hoisin-and

De her små miniburgere med langtidsstegt and er den perfekte natmad. Alle dine gæster vil elske dig for at servere noget mad mellem dans, fest og drinks.

29. december 2015 af Lone Kjær

Opskrift på sliders med hoisin-and

Nytårets natmad. Miniburgere med lidt salt, lidt sødt, lidt syrligt og lidt blødt og sprødt – perfekt at servere hen på natten.

8 MINIBURGERE
andelår 2 store
salt og peber
kålhoved 1⁄4-1⁄2, afhængigt af størrelsen
salt 1⁄2 tsk.
sukker 1⁄2 tsk.
sesamfrø 2 spsk.
minisliders/burgerboller 8 stk.
syltet sushi-ingefær hoisinsauce

• Læg andelårerne i et ovnfast fad, og krydr godt med salt og peber. Steg dem i forvarmet ovn ved 125° i ca. 3-4 timer. Øs lidt af det afsmeltede stegefedt over lårene under stegningen. Afkøl en smule, inden kødet findeles. Gem skindet. Det bliver dejligt sprødt og kan spises som snack.

• Snit kålen fint. Drys med salt og sukker, og kram den godt. Vend kålen med sesam.

• Lun kødet. Lun brødene, smør med hoisinsauce, top med kål, and, sushi-ingefær og hoisinsauce.

TIP: Spring over, hvor gærdet er lavest, men lige så lækkert: Køb i stedet andeconfit klar til at lune i ovnen.

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter