© Anders Schønnemann

Rødløgstærter med gedeost

Små sprøde tærter, der gemmer på blød gedeost og lækre rødløg, som dine gæster vil elske. Servér tærterne lune.

20. april 2017 af Lone Kjær

8–12 stk.

INGREDIENSER

1 rulle butterdej
2 rødløg
2 tsk. grovkornet sennep 150 g gedeost som rulle 8 kviste frisk rosmarin salt og peber

SÅDAN GØR DU:

• Tænd ovnen på 200°.
• Pak butterdejen ud. Udstik dejen med et glas, der har en diameter på ca. 5 cm.
• Læg butterdejsstykkerne på et stykke bagepapir på en bageplade. Skær en kant ca. 1 cm rundt om hvert af dejstykkerne. Alternativt brug små smurte tærteforme.
• Pil løgene, og skær dem i ringe. Smør butterdejen med sennep.
• Skær gedeosten i skiver, og læg den på butterdejen. Læg løgene ovenpå. Top med lidt hakket rosmarin, og krydr med salt og peber.
• Bag tærterne i ca. 15 min. til butterdejen er gylden og hævet i kanten. Servér tærterne lune. 

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter