© Anders Schønnemann

Radicchio med vinterfrugt og vinaigrette

Denne salat med radicchio, pærer, æble, granatæble og vinaigrette indeholder en velsmagende kombination af det bitre, sure, salte og søde. Find opskriften her!

28. januar 2016 af Lone Kjær

Opskrift på radicchiosalat med vinterfrugt og vinaigrette

Sprødt og bittert radicchio, syrlige æbler, saltede mandler og søde pærer er en uimodståelig god kombination. Server salaten som tilbehør til aftensmaden. 

Til 4 personer

Ingredienser

radicchio 1 stk.
julesalat 1 stk.
pærer 2 stk.
æble 1 stk.
granatæble 1 stk.
rosiner 50 g
saltede mandler 2 spsk.
hel parmesanost

Vinaigrette

vineddike 1 spsk.
grovkornet sennep 1 tsk.
flydende honning 1 tsk.
olivenolie 3 spsk.

Sådan gør du

• Skær bunden af de to slags salater, og fjern de yderste blade. Snit salaterne. Skær pærer og æble i kvarte. Fjern kernehus, og skær frugten i både. Halvér granatæblet, tag kerner og saft ud, og vend med salat, frugt, rosiner, hakkede mandler og reven parmesanost.

• Rør ingredienserne til vinaigretten sammen, og vend i salaten.

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter