Persillerodsmos med oksemedaillon

© Anders Schønnemann

Persillerodsmos med oksemedaillon

Rodfrugtmos, æbler og oksemedaillon smager af efterår i vores delikate opskrift.

10. oktober 2009 af Maria Meldgaard

Opskrift til 4 personer

persillerødder ¾ kg
kartofler ½ kg
smør en klat
olie
bananskalotteløg 2 stk.
oksemedailloner 4 stk.
salt og peber
æbler 1-2 stk.
lime ½ stk.
bredbladet persille en håndfuld

Skræl persillerødder og kartofler, og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre, tag dem op i en skål, men gem kogevandet. Kom en smørklat i skålen og mos. Juster konsistensen med kogevandet og smag til med salt og peber.

Varm olie på en pande, og skær løg i tynde skiver. Steg dem sprøde i olien, og tag dem op. Krydr kødet, og steg det 3 minutter på hver side. Skær æblet i små stykker og vend med limesaft og persille.

Anret på tallerkener, og nyd!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter