Chili con fasan

© Anders Schønnemann

Chili con fasan

De sprødstegte stykker fasankød gør vores opskrift på chili con carne til noget helt særligt.

7. oktober 2009 af Maria Meldgaard

Opskrift til 2 personer

fasanfilet uden skind, 250 g
olie
salt og peber
løg 1 stk.
hvidløg 2 fed
rød chilipeber 1 stk., stor
spidskommen 1 tsk.
flåede tomater 1 dåse
pilsner 1 dl
kidneybønner 1 dåse

Skær fasankødet i små stykker, svits det i olie ved høj varme på en sauterpande, og krydr med salt og peber. Tag kødet op, når det efter ganske få minutter er gyldent og sprødt.

Hak løg og hvidløg, og svits dem i olie på panden. Skær chilien i tynde skiver, og svits dem med. Kom spidskommen, tomater og pilsner på panden, og lad det hele simre i 10 minutter.

Afdryp kidneybønnerne, vend dem i på panden, og lad dem blive gennemvarme. Vend til sidst det sprødstegte fasankød i, og servér.

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter