© Anders Schønnemann

Rødvinsglaserede chorizopølser med chipotle-mayo

Fyr op under smagsløgene med små chorizopølser stegt i rødvin serveret med chipotle-mayo. Find opskriften på den lille appetitvækker her!

Opskrift på rødvinsglaserede chorizopølser med chipotle-mayo

4 personer

Ingredienser

små chorizopølser 400 g
rødvin ca. 3 dl
basilikum 1 potte
rugbrødschips 50 g

CHIPOTLE-MAYO
mayonnaise 1 dl
chipotle 1 spsk. (tørret, røget chili)
lime 1 stk.

Sådan gør du

• Kom pølserne i et lille ovnfast fad. Hæld rødvin ved, og steg pølserne i ovnen ved 200° i ca. 20 min., til de er godt sprøde. Vend dem undervejs.

• Rør mayonnaise med chipotle, og smag til med limesaft. Servér chipotle-mayo til chorizopølserne, og drys med knuste rugbrødschips. Pynt med basilikum.

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter