© Anders Schønnemann

Friterede bønner med safranmayonnaise

Hjemmerørt safranmayonnaise smager fantastisk til sprøde bønner. Bønnerne bliver bedst, hvis du bruger frosne bønner.

13. april 2017 af Lone Kjær

4 personer

INGREDIENSER: 

SAFRAN MAYONNAISE

2 æggeblommer
2 tsk. grovkornet sennep
1⁄2 tsk. flagesalt
1 1⁄2 dl smagsneutral olie
saft af 1⁄2 citron
peber
safran efter smag

FRITEREDE BØNNER

1 pose frosne bønner
1 – 2 spsk. olivenolie
1⁄2 tsk. flagesalt

FREMGANGSMÅDE: 

SAFRANMAYONNAISE

Kom æggeblommer, sennep og salt i en skål. Pisk og tilsæt olien gradvist. Pisk til det bliver en tyk og cremet mayonnaise. Smag til med citronsaft, peber og safran.

FRITEREDE BØNNER

Vend de frosne bønner med olie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt, og bag bønnerne i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 30 min., til de er sprøde. Vend dem eventuelt undervejs.
Servér bønner med safranmayonnaise. 

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter