© Anders Schønnemann

Æg i kokotte med spinat og sprød baguette

Denne lille anretning er skøn både som forret, let aftensmad eller til morgenmad i weekenderne.

7. juni 2015 af Lone Kjær

4 personer

frisk spinat 100 g
små tomater 100 g
æg 4
reven mozarellaost 50 g
salt og peber
baguette 1 stk. i skiver
olivenolie
estragon 1 lille bundt
salt og peber

• Tænd ovnen på 180°.
• Skyl spinaten, og slyng den tør.
• Skær tomaterne i kvarte.
• Fordel spinat og tomater i små kokotter el.lign. Vær opmærksom på, at spinaten fylder meget, men falder sammen under bagning.
• Slå æggene ud - et i hver kokotte – og vend forsigtigt rundt med en gaffel.
• Drys med reven ost, og krydr med salt og peber.
• Sæt kokotterne i ovnen, og bag i ca. 15 min.
• Dryp brødene med olie, og drys med hakket estragon, salt og peber.
• Rist brødene i ovnen, til de er sprøde, og servér dem til kokotterne.

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter