Hjemmelavet iskaffe med et lille twist
Hjemmelavet iskaffe med et lille twist © iStock

Syndig iskaffe med et hemmeligt twist

Hvis du elsker sommeren, elsker du også iskaffe. Alt er perfekt med iskaffe.

31. august 2016 af Vu Nguyen

Sommeren står i iskaffens tegn. Denne opskrift tager ingen tid og er ganske nem at lave derhjemme. Vi taler om iskaffe på under 10 minutter.

Iskaffen, der sørger for, at du ikke smelter i solens varme er hentet fra Måltid. Smag og oplev iskaffe på en helt ny måde. Denne variant er nemlig lavet på en stempelkande, hvilket gør iskaffen endnu mere cremet og luftig. 

Den er perfekt til de sidste sommerdage. Du justerer selv, hvor cremet og stærk den skal være. Hvis du vil prøve iskaffe med en ekstra smagsvariant, kan du finde inspiration her

Se videoen nedenfor og se, hvordan du laver en hjemmelavet iskaffe.

Estimeret tid: 5-10 min.

Antal: 1 person

Ingredienser til iskaffen

8 stk. isterninger

750 ml sødmælk

75 g flormelis

15 g instant kaffepulver, Nescafé

Tip: Lav voksenudgaven og tilføj 3 cl. rom

Servering

8 stk. isterninger

1 spsk. flødeskum

Sådan laver du iskaffen

1. Kom alle ingredienser i en blender

2. Blend dem i et par minutter til konsistensen er jævn og cremet

3. Servér i en stempelkande

4. Put evt. ekstra isterninger i kaffekoppen, inden du skænker og én ske flødeskum

5. Drik iskaffen med et flot sugerør!

Der har du den. Gå ud og nyd varmen med en iskaffe i hånden serveret i en smuk stempelkande!

Hvis du endnu ikke har anskaffet dig en lækker stempelkande, kan du lige nu få den ikoniske stempelkande fra Bodum i kobber til en fordelagtig pris, hvis du bestiller et BO BEDRE abonnement. Få tilbuddet her.

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter