Sådan laver du det lækreste grydebagte brød

Grejskolen og det danske kokkelandshold giverr dig her genvejen til et nemt og utroligt velsmagende brød

2. december 2015 af Redaktionen

Vidste du, at du kan bage brød i din gryde? Grejskolen og det danske kokkelandshold viser hvordan i videoen herunder. Få opskriften lige under videoen. 

Grydebagt brød

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienser. Dejen skal hæve natten over og tages ud tre timer før bagning. En Eva Trio støbejernsgryde smøres grundigt med vegetabilsk olie og dejen lægges i. Brødet bages med låg på ved 230 grader i 40 minutter. Låget tages af og brødet bager videre i 17 minutter. Fordi støbejernet tåler så høje temperaturer bliver brødet ekstra sprødt og saftigt.

Ingredienser

  • 19 g gær
  • 500 g vand
  • 32 g salt
  • 120 g bornholmsk mørkt guldøl
  • 100 g yoghurt 3,5%
  • 120 g havregryn
  • 620 g bornholmsk ølandshvedemel


Se endnu flere lækre opskrifter på www.evasolo.com/grejskolen/

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter