Marmor-skærebræt fra House Doctor. 

© Anders Schønnemann

Blåbærmuffins med crumble

Blåbærmuffins er bare altid en god idé. Og de er geniale til eftermiddagsteen. Det er bare med at komme i gang!

19. marts 2017 af Lone Kjær

Ca. 15 stk.

INGREDIENSER: 

150 g smør
150 g lyst rørsukker 3 æg
150 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker 1⁄2 tsk. flagesalt
1 1⁄2 dl mælk
50 g marcipan
200 g blåbær
1 pose crumblemix fra Urtekram
100 g smør
sigtet flormelis

SÅDAN GØR DU:

• Tænd ovnen på 175 °.

• Pisk smør og sukker sammen med en håndmixer til en luftig masse. Tilsæt æggene et ad gangen, mens der piskes. Bland mel med bagepulver, vaniljesukker og salt, og rør i dejen skiftevis med mælken. Riv marcipanen groft, og vend i dejen sammen med blåbær. Fordel dejen i 15 smurte silikone-muffinforme. 

• Smuldr crumblemix med smør til en smuldredej, og top hver muffin med lidt af dejen. Bag kagerne i ca. 20 min. Afkøl kagerne, før de drysses med sigtet flormelis. 

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter