Opskrift på chokoladetærte med flødeskum
© delish.com

26 uimodståelige tærter, som er over the top!

Se den lækre samling af 26 overdådige dessertærter med forskellige inspirerende toppings.

26. februar 2016 af Camilla Albrechtsen

1. Mørk chokoladetærte med flødeskum

Er du til mørk chokolade, vil du elske denne mørk chokoladetærte med let flødeskum. Læs mere her.

2. Peanut Butter chokolade tærte med flødeskum

Peanut butter og chokolade i skøn symforni - toppet med flødeskum. Vi er solgte! Find opskrift og læs mere her.

3. Kokos chokoladetærte med flødeskum

Chokolade med et strejf af kokos kan kun begejstre! Læs mere her.

4. Mørke chokolademousse tærte.

Vi fortsætter bølgen af lækre lækkerier med mørk chokolade. Denne tærte med fyld af chokolademousse er fantastisk og blød i konsistensen. Find opskriften her.

 

5. Let chokoladetærte med kiksebund

Det er ikke kun fyldet, der behøver at være lækkert. Denne sprøde grahamskiksebund giver bid og knas til tærten. Vil du vide mere, kan du finde opskriften her.

6. Brownie-flødeskumstærte

Denne brownie-flødeskumstærte er en skøn blanding af brownie og tærte og vil uden tvivl slå benene væk under enhver chokoladeelsker. Du kan finde listen med ingredienserne og opskriften her. 

 

7. Mini chokoladetærter med flødeskumstopping 

Skal du holde selskab eller fødselsdag, er disse minitærter perfekte! Og med lækkert chokoladefyld kan det slet ikke gå galt. Find opskriften her og server de små chokoladetærter næste gang, du skal have gæster. 

8. Hvid chokoladetærte med banan. 

Bananer er fantastiske i kager og tærter og tilføjer en blød konsistens og sød smag. Er du til hvid chokolade og bananer, er dette klart kagen for dig. Du kan finde opskriften her

9. Små tærter i glas

Planlægger du at skulle holde et udendørsarrangement eller måske en picnic, så er dette opskriften for dig. Små chokoladetærter i glas er både praktiske og utroligt lækre. De er desuden nemme at lave! Prøv selv - du kan finde opskriften her

10. Tredobbelt chokoladetærte med flødeskum og chokoladetopping 

Hungrer du efter chokolade vil denne tærte uden tvivl, kunne stille dig tilfreds. Tredobbelt chokoladetærte er tung og ekstrem lækker, og ret simpel at lave. Find den nemme opskrift her.

11. Jordbær-chokoladetærte med bund af Oreo

Har du nogensinde hørt om en mere indbydende tærte? Her er simpelthen opskriften, som sammensætter de 3 mest vidunderlige ingredienser. Den kan ikke gå galt. Find opskriften her og prøv den allerede i dag! 

12. Chokolade-banantærte med peanut butter og flødeskumstop

Er du klar på en udfordring, er dette tærten for dig - og præmien er uimodståelig. Du kan finde opskrift og fremgangsmåde her

13. Chokolademousse-tærte med skumfiduser 

Denne opskrift vil glæde alle barnlige sjæle og skumfiduselskere. Opskriften omfatter hjemmelavede skumfiduser, men du kan også sagtens bruge dem, du finder i supermarkedet. Du kan finde opskriften her

14. Flødeost-chokoladetærte med ekstra fløde

Er du vild med chokolade i moderate mængder., men elsker cheesecake? Så er dette løsningen for dig. Denne blanding er fantastisk og man kan snildt spise mere end ét stykke - så er du advaret! Find opskriften her.

15. Sprød tærte med chokolade og marengs

Dette er en gammel klassiker med både chokolade og citrusfyld. Vil du prøve chokoladeudgaven, kan du finde den her

 

16. Chokoladetærte med saltet sprød bund

Salt og chokolade lyder måske underligt, men kombinationen er fantastisk, og saltet tilføjer et ekstra tvist. Mange har forelsket sig i denne opskrift på grund af dens saltstænger. Er du nysgerrig, kan du læse mere her.

17. Chokoladetærte med mint og flødeskum

Er du til smagen af mint i kombinationen med chokolade, så skal du prøve denne tærteopskrift, hvori der indgår mintflødeskum. 

18. Chokolade-cookie-tærte

Er du fan af Oreos, så vil du elske denne tærte, hvor Oreo både indgår som fyld og som topping! Og den tager ikke lang tid at lave, så skynd dig ind og se opskriften her.

19. Knasende chokolade-karamel-flødeskumstærte med bund af Oreo

Savler du nu? Vi gør i hvert fald! Denne tærte kan man spise året rundt, døgnet rundt, og den vil stadig være et hit. Kan du ikke modstå fristelsen, så kan du finde opskriften her

20. No-bake chokolade cheesecake

Har du begrænset tid, med vil stadig imponere dine gæster? Så er dette opskriften for dig. Denne chokolade-cheesecake er super nem og tager ingen tid - men nydelsen -den er langvarig! Find opskriften her.

21. Bedre-end-sex-tærten

Dette må være den mest syndige tærte nogensinde. Alt det bedste, du kan komme i tanke om, er i denne kage - ja, den er jo nærmest sundhedsfarlig. Tør du, kan du finde opskriften her

22. Tærte med hjemmelavet chokolademousse og små skumfiduser

Denne tærte er for dig, som gerne vil lave tingene fra bunden og forkæle din søde sukkertrang. Opskriften er ret simpel og hvem kan ikke altid spise en god chokoladetærte? Læs mere her

23. Mørk chokoladetærte med Kahluaflødeskum

Skal du lave en tærte, som passer godt til et kaffeselskab, er dette vores bedste bud. Med mørk, dyb chokolade og skøn Kahluaflødeskum kan det ikke gå galt. Find opskriften her.

24. Chokoladetærte med ekstra Kahlua

Kan du slet ikke få nok af Kahlua, findes der denne opskrift, hvor Kahlua spiller en stor rolle. Du kan finde opskriften her.

25. Ekstraordinær chokoladetærte med masser af flødeskum

Har du ikke fået nok endnu, er der også denne massive chokoladebombe med masser af flødeskum. Så er du til chokolade, må du hellere tjekke opskriften ud her.

26. Den verdensberømte Mississippi Mud-tærte

Ser du tv eller læser blade, kan du ikke have undgået at høre om denne verdensberømte tærte, som er elsket (og frygtet) af mange! Dette er tærten, som uden tvivl vil stille din sukkertrang i lang tid fremover. Har du aldrig smagt den før, skal du gøre det nu! Find opskriften her.

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter