Vind Tiger-armstole fra Naver Collection

En heldig læser kan i denne måned vinde to Tiger-armstole fra Naver Collection. Læs mere om hvordan du kan blive den heldige vinder her.

23. august 2016 af Redaktionen

Der er to Tiger-armstole på højkant i denne måned, hvor præmien kommer fra Naver Collection. Tiger-stolen er designet af Henrik Lehm, som ud over den åbenlyse inspiration fra tigerens striber også havde dens evne til at smyge sig uset gennem junglen i tankerne. Han har derfor lavet en stol, hvor komforten er i centrum, som er designet til, at man kan sidde beha- geligt i den, selv hvis et middagsselskab trækker ud til de sene timer. Tiger-armstolen måler b 54 x d 54 x h 80 cm, og vinderen modtager to stole i sortbejdset ask med lædersæde. 

DESIGNEREN BAG

Henrik Lehm er en af de danske designere, der er på vej mod international anerkendelse for moderne møbeldesign. Lehm blev i 1994 færdiguddannet som civilingeniør i arkitektur og design fra Aalborg Universitet. I 2003 blev denne uddannelse suppleret med studier i international branding og markedsføring. I Henrik Lehms arbejder bliver den danske møbeldesign-tradition videreført i en kombination med internationalt, industrielt design. Lehms primære inspirationskilde er den moderne teknologi generelt og naturens måde at designe og farvelægge på.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 23. august til den 28. september 2016 og har en samlet værdi af 10.590 kr. Vinderen får direkte besked.


Månedens præmie er to stole fra Naver Collection. Hvad er navnet på stolene?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter