Reol vaser system bøger konkurrence vind

Vind Royal System i jubilæumsudgaven

Poul Cadovius’ berømte reolsystem Royal System kan i år fejre 70-års jubilæum. Vind det velkendte system til en værdi af 4.929 kr. pr. stk.

25. januar 2018 af Redaktionen

Royal System er et af verdens første væghængte reolsystemer. Reolsystemet blev designet af Poul Cadovius i 1948, og i 2010 fik det danske møbelfirma dk3 licens til at relancere og producere det ikoniske møbel. Den dag i dag er Royal System stadig en klassiker, der, med sit pladsbesparende og fleksible design, giver uanede muligheder for et personligt og moderne udtryk. Tre heldige læsere kan vinde et jubilæumssæt i enten sæbebehandlet eg, sortlakeret eg eller røget eg.

Designeren bag

Poul Cadovius, 1911 - 2011, var en af de mest farverige og succesfulde personer i dansk møbelindustris historie. Han var oprindelig uddannet sadelmager og tapetserer,
men blev tidligt interesseret i design. I 1945 oprettede han sin egen virksomhed, Royal System, og kort tid efter designede han det bane
brydende reolsystem af samme navn, som han vandt flere priser for. Poul Cadovius var igennem hele sit liv en enestående innovatør. I løbet af sit virke tog han mere end 400 patenter, det sidste da han var 90 år gammel. Ud over at designe og producere møbler ejede Poul Cadovius også et bådeværft og stod for mange andre produkter. Blandt andet det velkendte champignonformede busskur i glasfiber fra 1962, som stadig kan ses rundt omkring i Danmark.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 25. januar til den 22. februar 2018, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 14.788 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 14.788 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

 


Hvor mange års jubilæum kan Royal System fejre i år?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter