ruark audio R2

Vind R2 Streaming Music System fra Ruark Audio

BO BEDRE udlodder i samarbejde med Ruark Audio en R2 Streaming Music System

4. februar 2018 af Redakktionen

Ruark Audio er et britisk familieejet selskab fra 1986. De skaber musiksystemer som kombinerer god lyd og godt design, som skal holde i mange år. R2 højtaleren har streamingtjenesten Spotify indbygget, så du nemt kan styre din musik fra højtaleren, den tilhørende fjernbetjening eller deres app. Det er også muligt at høre internetradio, DAB+ og FM på højtaleren, så det er nemt at finde radiostationer og podcast fra hele verden. Du har nu muligheden for at vinde højtaleren i en farve, du selv vælger. Funktionalitet og design arbejder sammen i denne højtaler, og dens tidløse udtryk gør, at den passer ind i alle hjemmets rum og holder i mange år.

Læs mere og se Ruark Audios andre produkter på deres hjemmeside her

Find Ruark Audio på Facebook her og Instagram her

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 4. februar til den 18. februar 2018, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 3.995 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 3.995 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvilken streamingtjeneste kan du bruge sammen med R2 højtaleren?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter