Carl Hansen & Søn Poul Kjærholm PK1 stol

Vind Poul Kjærholms første stol PK1

Fire heldige læsere kan denne måned vinde den klassiske spisebordsstol PK1, som Carl Hansen & Søn netop har lanceret.

24. april 2018 af Redaktionen

Carl Hansen & Søn udvider deres sortiment af klassiske Poul Kjærholm-møbler med den elegante PK1-spisebordsstol i stål og håndflettet peddigrør. Netop peddigrør var et af hans foretrukne materialer, og han anvendte det første gang på PK1 i 1955.

Poul Kjærholm var gennem sin karriere optaget af at eksperimentere med materialer. Den lette og elegante PK1 fremstår som et markant eksempel på Kjærholms evne til at frembringe harmoni mellem form og materiale.

Fire heldige læsere har denne måned mulighed for at vinde Poul Kjærholms første stol, PK1, til en værdi af 4995 kr. pr. stk.

Designeren bag

Poul Kjærholm (1929–1980) var en af modernismens fineste repræsentanter.

Han var dybt forankret i den danske møbeltradition, og samtidig inspireret af bl.a. den tyske Bauhaus-skole. Han var uddannet møbelsnedker, men kom senere ind på Kunsthåndværkerskolen i København, hvor han blev færdiguddannet som møbelarkitekt i 1952.

Poul Kjærholm underviste på Arkitektskolen frem til sin død i 1980. Han har markeret sig med sine funktionalistiske møbler i stål, læder og glas, og hans møbler er repræsenteret på en række internationale museer, bl.a. på Museum
of Modern Art i New York.


Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 26. april til den 24. maj 2018, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 19.980 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 19.980 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvornår blev Poul Kjærholm færdiguddannet som møbelarkitekt?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter