Vind patera-pendel fra Louis Poulsen

Denne måned kan tre heldige læsere vinde en Patera Ø450-pendel, der er designet af Øivind Slaatto for Louis Poulsen.

20. december 2016 af Redaktionen

Patera-pendlen er det håndgribelige resultat af et frugtbart samarbejde mellem designeren Øivind Alexander Slaatto og lampeproducenten Louis Poulsen. Pendlen er inspireret af Fibonacci-sekvensen, som er det spiralformede mønster, man finder overalt i naturen – fra grankolger til sneglehuse. Men samtidig har designeren taget udgangspunkt i nogle af PH's ikoniske lamper og på den måde skabt en lampe, der lægger sig i Louis Poulsens tradition, men alligevel er helt sin egen. Patera-pendlen vandt prisen for Årets Lampe ved Design Awards 2016, som blev afholdt af BO BEDRE, Costume Living, Nordic Living og Bolig Magasinet. Patera Ø450 har en værdi af 5495 kr.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 20. december til den 25. januar 2017, hvorefter de tre heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 16.485kr. 


Patera-pendlen fra Louis Poulsen vandt prisen for Årets Lampe ved Design Awards, men hvilket år var det?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter