Vind Orbit-borde fra Naver Collection for 14.632 kr.

En heldig læser kan i denne måned vinde to runde sofaborde fra Naver Collections nye serie, Orbit.

23. maj 2017 af Redaktionen

ORBIT-BORDE FRA NAVER COLLECTION 

Sofabordene i serien Orbit er designet af Ebbe Gehl gennem tegnestuen Nissen & Gehl mdd. og kommer i tre modeller, tre runde og en rektangulær. Bordpladerne fås i massivt træ eller med nano-laminat, og benene har tre forskellige højder på 39 cm, 45 cm og 51 cm. Variationerne giver mange interessante kombinationsmuligheder.

Orbit-bordene kan stilles for sig selv eller sammen
 i sæt og skubbes ind under hinanden, alt efter behov. Navnet er inspireret af bordenes runde form, 
og de tre halvcirkler i periferien, som giver bordene deres karakteristiske formsprog. På billedet ses modellen AK550 med en bordplade i massiv eg, AK522 med en gråbrun bordplade i nano-laminat og AK512 beklædt med nano-laminat i beige. I denne konkurrence er AK550 og AK522 på højkant. Begge er i egetræ, men vinderen kan selv vælge farven på bordpladens nano-laminat

DESIGNEREN BAG

Ebbe Gehl (f. 1942) er en dansk møbelsnedker og designer, der har tegnet og formgivet det meste af Naver Collections møbellinje. Ebbe Gehl udgør den ene halvdel af designduoen Nissen & Gehl mdd. Han mødte kompagnionen Søren Nissen under lærlingetiden hos Rud. Rasmussens Snedkerier i København. Sammen gjorde de i 1970 alvor af drømmen om at starte en tegnestue, og makkerparret har gennem tiden udviklet produkter for både danske og internationale møbelproducenter. Nissen & Gehl mdd. har modtaget en række priser og international anerkendelse for deres design og er de seneste år blevet særlig kendt for samarbejdet med Naver Collection. 

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 23. maj til den 29. juni 2017, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 14.632 kr.


En heldig vinder kan i denne måned vinde to runde sofaborde fra Naver Collections nye serie. Hvad hedder denne serie?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter