konkurrence design bo bedre miele espressomaskine

Vind Miele cm5-espressomaskine

To heldige læsere kan i denne måned vinde en af Mieles nylancerede espressomaskiner i serien CM5. Maskinerne fås i forskellige farver og modeltyper, men fælles for dem er, at du kan vælge mellem alle dine favoritkaffer lige fra en stærk espresso til en cremet cappuccino.

21. september 2017 af Redaktionen

Miele lancerer en ny serie af espressomaskiner under navnet CM5. De rammer butikkerne
i oktober, og i den anledning giver Miele to af BO BEDREs læsere chancen for at vinde en
af de nye modeller. De fås i forskellige farver og tre forskellige modeltyper, der alle har et kompakt og stilrent design. Vinderne får lov til at vælge mellem følgende espressomaskiner fra serien: CM 5300, der fås i farverne grafitgrå, obsidiansort eller taybærrød til en værdi 6.795 kr. CM 5400, der fås i obsidiansort til en værdi af 7.295 kr., eller CM 5500, der fås i pearl finish-farverne grafitgrå eller rose-guld til en værdi af 7.695 kr.

 

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 21. september til den 20. oktober 2017, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi op til 15.390 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi op til 15.390 kr kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


To heldige læsere kan i denne måned vinde en af Mieles nylancerede espressomaskiner. Hvad hedder den nye serie?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter