konkurrence bo bedre vase fra knabstrup keramik

Vind limited edition-vase fra Knabstrup Keramik

Fire heldige læsere har i denne måned mulighed for at vinde vasen Plateau Limited fra Knabstrup Keramik, som kun er produceret i 300 eksemplarer og med en unik glasur.

23. oktober 2017 af Redaktionen

Vasen Plateau Limited er formgivet af Claire Maria Lehmann og Iben Harboe, der sammen driver keramikvirksomheden Clib Klap.
Begge er de uddannet fra Danmarks Designskole i henholdsvis 1996 og 1999, og siden 2003 har de været en duo. Ambitionen er at videregive keramik med liv, sanselighed og et autentisk udtryk, hvilket må siges at være lykkedes med Plateau Limited, som kun findes i 300 eksemplarer – hver især nummereret i bunden. Vasen adskiller sig fra resten af Plateau-serien med sin glasur, der løber sammen og bliver til flere blåbrune nuancer. Glasuren er i øvrigt særligt udvalgt til denne vase og vil ikke blive brugt til andet i Knabstrup Keramik.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 23. oktober til den 22. november 2017, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 12.000 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 12.000 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


Fire heldige læsere har i denne måned mulighed for at vinde vasen Plateau Limited fra Knabstrup Keramik. Hvor mange eksemplarer bliver der produceret af vasen?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter