Vind Le Klints nye Carronade-pendel

To heldige vindere kan i denne måned vinde Markus Johanssons helt nye Carronade Pendel Large.

21. marts 2017 af Redaktionen

Le Klints Carronade-pendel

Lampeserien Carronade er designet af den svenske designer Markus Johansson, der blev inspireret af tidligere tiders skibskanoner, da han skabte den oprindelige udgave. I år er serien blevet udvidet med Carronade Pendel Large, der videreudvikler det oprindelige design, men stadig fastholder grundideen, Med sit tidløse og enkle design passer Carronade Large Pendel over spisebordet eller et sidebord enten alene eller i grupper. Den nye Carronade-pendel fås som sandfarvet med bøjle af egetræ og detalje i stål eller sort med bøjle i valnød og detalje i messing. Præmien har en værdi af 6995 kr. pr. stk.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 21. marts til den 26. april 2017, hvorefter de to heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 13.990 kr.


Hvad hedder designeren bag Le Klints nye Carronade Pendel Large?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter