Vind komplet sæt til terrassen fra Sika-Design

Hvis du er heldig, kan du nyde sommeren i skønne møbler fra Sika-Design. Lige nu kan du vinde et komplet sæt til terrassen til en samlet værdi af 15.185 kr.

21. marts 2017 af Redaktionen

Nyd sommeren i Sika-Design

Hvis du er heldig, kan du nyde sommeren i skønne møbler fra Sika-Design. Vind en Charlot Sofa med hynde, en Charlot Chair med hynde og et Julian Coffee Table i teak.

Georgia Garden-serien

Georgia Garden-serien er inspireret af den britiske kolonistil og er skabt ud fra tegninger fundet i gamle bøger og postkort.
Sofa og stol er udført i et stærkt og vedligeholdelsesfrit syntetisk materiale på aluminiumsrammer, hvilket sikrer, at de kan holde til vind og vejr. Bordet er udført af genanvendt teaktræ fra fiskerbåde og huse og fremstår rustikt med de ar, tidens tand har påført træet.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 21. marts til den 26. april 2017, hvorefter den heldige vinder bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 15.185 kr.


Hvad er navnet på serien?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter