Vind komplet sæt fra Morsø til den perfekte grillaften

En heldig vinder kan i denne måned vinde en Morsø Forno og alt det udstyr, der skal til for at få det optimale ud af den dekorative og funktionelle ovn.

25. april 2017 af Redaktionen

Morsø Forno

En heldig vinder kan i denne måned vinde en Morsø Forno og alt det udstyr, der skal til for at få det optimale ud af den dekorative og funktionelle ovn. Med Forno kan du både grille, bage pizza eller brød, stege og røge.

Pakkens indhold

Månedens præmie består af en Morsø Forno til en værdi af 8.995 kr., et Morsø Forno Udebord til en værdi af 4.995 kr., en Morsø Tuscan Grill
til en værdi af 699 kr., en Morsø Forno dør til en værdi af 699 kr., en Morsø Smokeeper til en værdi af 149 kr., en Morsø Ildtang til en værdi
af 199 kr., en Morsø Askeskraber til en værdi af 269 kr., en Morsø Pizza Peel til en værdi af 399 kr., en Morsø Kogebog til en værdi af 99 kr.,
en Morsø Grill Cocotte til en værdi af 1.599 kr. og tre sække optændingsbrænde til en værdi af 180 kr., samt et Morsø Forno Cover til en værdi af 599 kr.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 25. april til den 23. maj 2017, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 18.881 kr.


Hvad er navnet på den dekorative og funktionelle udeovn fra Morsø, som man kan vinde i denne måned?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter