Vind Joint 1211-stol fra Engelbrechts

Denne måneds vinder kan fremover nyde at sidde i en Joint 1211-kontorstol i aluminium og læder fra Engelbrechts. Se hvordan du deltager i konkurrencen nedenfor.

22. november 2016

Joint 1211 er en elegant kontorstol, der passer lige ind i hjemmekontoret – eller omkring spisebordet i hjemmet, der vil have lidt rå kant. Stolen er udført i aluminium og Yellowstone-læder og udstråler eksklusivitet og solidt håndværk. Joint 1211 er designet af Anders Hermansen, der begynder sin designproces med at lave små modeller i ståltråd, som han derefter bruger som udgangspunkt for de endelige produkter. Joint 1211 måler h 86-93 x b 69 x d 69 cm.

Designeren bag

Anders Hermansen (f. 1960) er uddannet fra Danmarks Designskole og har vundet en række priser for sine design. Han arbejder intuitivt med ståltråd for at skabe tredimensionelle skitser, der senere danner udgangspunkt for det endelige møbeldesign. Flere af Anders’ møbler er desuden at finde på Trapholt og Designmuseum Danmark. Anders Hermansen har designet Joint-serien for Engelbrechts i 2012. Serien består af både stole og borde.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 22. november til den 21. december 2016, hvorefter den heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 20.960 kr. 


En heldig læser kan i denne måned vinde en kontorstol fra Engelbrechts. Hvad hedder stolen?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter