Vind hyggehjørne til sommeren

To heldige læsere kan i denne måned vinde et sæt møbler til haven fra Cane-line bestående af 2 stole, 1 bord og 1 lanterne.

22. marts 2016 af Redaktionen

Mens vi venter på, at det skal blive sommer, er der tid til at tænke over indretningen i haven, på terrassen eller på altanen. For to læsere bliver det dog til mere end tanken, når de hver vinder et sæt havemøbler fra Cane-line.

Hvert sæt består af to Copenhagen-stole, designet af Strand+Hvass, café-bordet Go og en lanterne, der kan kaste stemning over det hele, når mørket falder på. Stolene er i aluminium, der er pulverlakeret i farven Marsala. Go-bordet er ligeledes i pulverlakeret aluminium og måler 75 x 75 cm, så det passer lige godt på en terrasse som på en altan. Lighthouse-lanternen er fremstillet i solide materialer og har riller i bunden, så regnvand kan rende af. Samlet pris pr. sæt er 7.896 kr.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 22. marts til den 26. april 2016 og har en samlet værdi af 15.792 kr. Vinderne får direkte besked.


Hvor mange heldige læsere har i denne måned mulighed for at vinde et sæt møbler til haven fra Cane-line?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter