Vind gavekort til nye lamper fra Light-Point

I denne måned kan tre heldige læsere hver vinde et gavekort på 4.000 kr. til indkøb af lamper fra Light-Point.

21. februar 2017 af Redaktionen

Light-Point

Lys har man brug for i hjemmet – også selv om vi stille og roligt nærmer os de mere lyse tider. Derfor vil der nok være mange af vores læsere, der vil ønske sig at vinde denne måneds præmie, som består af tre gavekort a 4.000 kr. til indkøb hos Light-Point. Vinderne kan selv vælge helt frit blandt Light-Points store sortiment – fx den flotte firkantede Cozy på billedet, der har indbygget LED-lys og lysdæmper, der fungerer ved, at man rører ved rammen. En fiks lille detalje, der gør lampen yderst brugervenlig. Men du kan naturligvis også vælge nogle af de mange andre former for indendørs eller udendørs belysning fra Light-Point. 

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 23. februar til den 22. marts 2017, hvorefter de tre heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 12.000 kr.


Hvor mange læsere har i denne måned mulighed for at vinde et gavekort til Light-Point på 4.000 kr.?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter