Vind fire Kevi-stole fra Engelbrechts

En heldig vinder kan i denne måned vinde fire Kevi-stole i en helt ny udgave med ben i stedet for hjul. Vinderen vælger selv modellen.

25. april 2017 af Redaktionen

Ben i stedet for hjul

En heldig vinder kan i denne måned vinde fire Kevi-stole i en helt ny udgave med ben i stedet for hjul. Vinderen vælger selv modellen.

Kevi-stolen blev designet i 1958 af Jørgen Rasmussen og er i dag kendt af stort set alle danskere, som enten har siddet på den hjemme, i skolen eller på deres arbejdsplads. Det var dobbelt-hjulet, der blev opfundet af Jørgen Rasmussen i 1965, der for alvor satte skub i salget og gjorde Kevi-stolen til en verdensomspændende succes. Jørgen Rasmussen har i flere år haft skitser til en firebenet Kevi-stol uden hjul liggende i skrivebordsskuffen, og de er nu blevet realiseret. Den fås i to modeller – 2060 og 2070 der begge fås med eller uden polstring. Forskellen på de to er, at 2060 har stel og ben i stål, mens 2070 har ben i træ. Vinderen kan frit vælge fire stole blandt de forskellige modeller.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 25. april til den 23. maj 2017, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af for op til 14.900 kr.


En heldig vinder kan i denne måned vinde fire Kevi-stole fra Engelbrechts, designet af Jørgen Rasmussen. Hvilket år blev stolen designet?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter