Vind et sæt Cadovius Butterfly Shelf fra DK3

I denne måned kan 12 heldige læsere vinde et sæt skulpturelle Cadovius butterfly Shelf® fra dk3.

23. januar 2017

Cadovius Butterfly Shelf

I denne måned får 12 af BO BEDREs læsere mulighed for at hænge et sæt Cadovius Butterfly Shelf® fra dk3 på væggen. Butterfly Shelf® blev designet af Poul Cadovius i 1958 som en både dekorativ og multifunktionel hylde, der leger med kontrasten mellem sommerfuglens lethed og det massive træs tyngde. Der udloddes 6 sæt a 2 stk. Cadovius Butterfly Shelf® i valnød til en værdi af 1198 kr. pr. sæt og 6 sæt a 2 stk. Cadovius Butterfly Shelf® i eg til en værdi af 998 kr. pr. sæt. Hver hylde har en indgravering på den ene vinge, som beviser, at der er tale om en original hylde.

DESIGNEREN BAG

Poul Cadovius (1911-2011) var en af de mest farverige og succesfulde personer i dansk møbelindustris historie. Han var oprindelig uddannet sadelmager og møbelpolstrer, men blev tidligt interesseret i design og oprettede i 1945 sin egen virksomhed Royal System. Kort efter designede Poul Cadovius det banebrydende modulære hyldesystem Royal System, som han vandt flere priser for. Poul Cadovius var hele sit liv en enestående innovatør og tog i løbet af sit virke mere end 400 patenter – det sidste da han var 90 år. Ud over at designe møbler ejede Poul Cadovius skibsværftet Sagitta.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 23. januar til den 22. februar 2017, hvorefter de tre heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 13.176 kr. 


Hvor mange læsere har i denne måned mulighed for at vinde et sæt skulpturelle Cadovius Butterfly Shelf fra dk3?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter