Vind et Nyhavn-spisebord

Onecollection sætter denne måned en eksklusiv præmie på spil – nemlig et Nyhavn-spisebord tegnet af Finn Juhl. Bordet er i sort linoleum med to klapper, og vinderen kan selv vælge, om stellet skal være orange, lys blå eller sort.

22. november 2016

Onecollection har over en periode relanceret mange af Finn Juhls enkle og smukke design fra 1950’erne. Månedens præmie er et Nyhavn-spisebord med to klapper, udført i sort linoleum. Stellet i stålrør leveres lakeret i orange, lys blå eller sort med kantlister og træ-tæer i valnød, teak eller eg. Et specielt beslag tillader, at klapperne enten kan tages af eller hænge lodret ned i begge ender. Der er tale om bord, der på trods af sit enkle ydre har masser af karakter. Bordet måler 170 x 85 cm, og med to klapper: 278 x 85 cm. 

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 22. november til den 21. december 2016. Præmien har en samlet værdi af 23.816 kr.

 

I denne måned kan en heldig læser vinde et Nyhavn-spisebord fra Onecollection. Hvem har tegnet bordet?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter