Vind et komplet sæt til terrassen fra Cane-line

Nu har du chancen for at få helt nye møbler på terrassen til sommer. Denne måned kan du nemlig vinde et komplet sæt til terrassen fra Cane-line til en samlet værdi af 14.616 kr.

21. marts 2017 af Redaktionen

Nye møbler til terassen

Nu har du chancen for at få helt nye møbler på terrassen til sommer. Denne måned kan du nemlig vinde et komplet sæt til terrassen fra Cane-line, der består af 1 topersoners Breeze Lounge-sofa, 1 Copenhagen gyngestol og 1 On-The-Move-bord.

Møblerne fra Cane-line

Møblerne i månedens præmie er skabt af designduoen Strand+Hvass, der består af Christina Strand og Niels Hvass.
Breeze 2 personers Lounge Sofa er udført i white-grey Cane-line fiber og måler b 154 x h 78 x d 76 cm. Copenhagen gyngestolen er en moderne fortolkning af tidligere tiders gyngestol. Den er udført i aluminium, er i farven lava-grey og måler b 72 x h 76 x d 88 cm. On-The-Move bordet er i sort aluminium og måler diam. 52 x h 60 med håndtag. Se mere på cane-line.dk.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 21. marts til den 26. april 2017, hvorefter den heldige vinder bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 14.616 kr.


Hvad hedder designduoen, der har skabt det sæt til terrassen, som en heldig læser kan vinde i denne måned?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.
Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Cane-line.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter