Vind et Finn Juhl-bord til 14.994 kr.

Vi sætter i denne måned en eksklusiv præmie på spil – nemlig et Finn Juhl-bord. Deltag i konkurrencen her.

23. marts 2017 af Redaktionen

Dette øjeformede trebenede sofabord er oprindeligt tegnet til at matche den lille topersoners 46-sofa. Bordets form passer ind i hulningen på sofaens forkant, således at bord og sofa danner en designmæssig helhed. Men det lille bord, med den karakteristiske øjeform, er også en perfekt ledsager til Poet-sofaen og passer til ethvert interiør og stil - og gerne som et fritstående bord til en lampe, en buket blomster eller en stak bøger.
Øjebordet, med de behagelige afrundede massive kantlister, leveres i mange kombinationer. Træsorterne er eg, valnød eller teak. Bordplader er i enten finér, hvid- eller sort højglanslaminat.

Om Finn Juhl

Finn Juhl blev født den 30. januar 1912 i København. Han ønskede at læse kunsthistorie, men hans far var imod. Så Finn Juhl begyndte i stedet på uddannelsen til bygningsarkitekt ved Kunstakademiet i København. Her mødte han tidens mest indflydelsesrige funktionalister, blandt dem arkitekt Vilhelm Lauritzen, som ansatte ham i 1934. Efterhånden tog arbejdet al tiden fra studierne, og Juhl fik aldrig afsluttet sine studier. Han omtalte sig sidenhen altid som selvlært møbelformgiver.

Et af de internationale højdepunkter i hans karriere var designet af hele interiøret til FN’s Formynderskabsrådssal i 1951-52. Finn Juhls skulpturelle møbler værdsættes verden over - og han regnes i dag som faderfiguren i udviklingen af “Danish Modern” i 1950’ernes USA. Ved sin død den 17. maj 1989 havde Finn Juhl i sin karriere opnået at blive en prisvindende og højt respekteret international møbelkunstner.

Finn Juhl lod sig inspirere af samtidens moderne kunst, og med afsæt i funktionalismen, skabte han et helt nyt kunstnerisk formsprog. Møblerne møder øjet som skulpturer; de er skabt til at stå frit i rummet.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 21. februar til den 30. marts 2017, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 14.994 kr.


Hvilket møbel er det lille bord oprindeligt tegnet til?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter