Vind en skøn sofa fra Sika-design

En læser kan i denne måned vinde en Belladonna-sofa fra Sika-Design.

20. september 2016 af Redaktionen

Hvis heldet er med dig, kan du snart stille denne smukke rattan-sofa på hæderspladsen i dit hjem. Belladonna, der er en del af Sika-Designs ICONS-kollektion, er designet af italienske Franco Albini. Han står bag mange prisvindende ikoniske møbler, herunder rattan-stolene Margherita og Gala, der står udstillet på Museum of Modern Art (MoMA) i New York. Sika-Design har fået lov til at gennemse Franco Albinis arkiver med henblik på reproduktion af flere af hans ikoniske rattan-design. Tegningerne til denne dekorative sofa stammer fra 1951, og det er mere end 50 år siden, at den sidst var i produktion. Sofaen måler b 195 x h 78 x d 75 cm. Vinderen kan selv vælge farve på hynden.

DESIGNEREN BAG 
Franco Albini (1905-1977) var arkitekt og designer og havde sin storhedstid i 1950'erne, hvor han forenede italiensk håndværk med modernistisk og minimalistisk æstetik.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 20. september til den 19. oktober 2016 og har en samlet værdi af 14.935 kr. Vinderen får direkte besked.


En heldig læser kan i denne måned vinde en Belladonna-sofa fra Sika-design. Hvad er navnet på designeren?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter