Vind en Hwam 4530m-brændeovn med fjernstyring

En heldig læser kan i denne måned vinde en Hwam 4530m-brændeovn, der har indbygget Autopilot IHS™.

20. oktober 2016 af Redaktionen

En heldig vinder kan i denne måned vinde en Hwam 4530m-brændeovn, der har indbygget Autopilot IHS™*. Det betyder,
at den som noget nyt temperaturreguleres ved hjælp af en app på din smartphone eller tablet. Det giver en bedre kontrol med temperaturen i lokalet, og sikrer samtidig, at brændet udnyttes optimalt. Hwam 4530m-brændeovnen med Autopilot IHS™ har en samlet værdi på 24.990 kr.

*Autopilot IHS™ er en ny teknik udviklet af Hwam, som betyder, at man kan styre luftmængden, der tilføres ovnen, elektronisk. Det sker, ved at man downloader en app til sin smartphone eller tablet, hvorefter man kan indstille den temperatur, man ønsker, at der skal være i rummet. Autopilot IHS™ vandt DI Prisen 2016, og teknikken betyder, at man skal anvende mindre brænde, hvilket er til gavn for både pengepungen og miljøet. Via appen får man besked, når det er tid til at lægge brænde i ovnen. Samtidig bliver det lettere at styre temperaturen i lokalet, så man undgår, at det bliver for varmt.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 18. oktober til den 23. november 2016 og har en samlet værdi af 24.990 kr. Vinderen får direkte besked.


Hvordan styrer man temperaturen på en Hwam 4530m?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter