konkurrence bobedre skammel fra skagerak

Vind en elegant skammel fra Skagerak

Fire heldige læsere kan i denne måned vinde Skageraks enkle Vent Stool designet af Chris Liljenberg Halstrøm.

22. november 2017 af Redaktionen

Den er let, lille og helt uden overflødigheder. Og det er lige netop det smukke ved Vent Stool fra Skagerak, der er denne måneds præmie. Skamlen er designet af Chris Liljenberg Halstrøm til Snedkernes Efterårsudstilling i 2015 under temaet Petit og er tiltænkt en plads på et museum, hvor gæster kan tage et lille hvil og dvæle ved de udstillede værker. Men det ville være en skam, hvis den lille stol kun skulle stå på museer – og ikke i private hjem. Stolen har et stel af pulverlakeret stål og et klassisk sæde flettet af papirgarn, der er et langtidsholdbart materiale og kræver minimal vedligeholdelse. Sædet er håndlavet i Danmark i samarbejde med Blindes Arbejde, 3495 kr. pr. stk. 

Designeren bag:

Chris Liljenberg Halstrøm er født i 1977 og voksede op i Albertslund med sin svenske mor og danske far, og hun viser tydeligt sine nordiske rødder med sin minimalistiske tilgang til design.  Altid finder hun sit udgangspunkt i en hverdagssituation og fokuserer fuldt ud på funktionalitet. Ligeledes finder hun det interessant at arbejde med det genkendelige og neutrale. Chris Liljenbeg Halstrøm er uddannet fra Kunstakademiets Designskole i København i 2007 og driver i dag sin egen tegnestue. Derudover arrangerer eller deltager hun bl.a. i udstillinger som Snedkernes Efterårsudstilling og er den ene halvdel af designduoen Included Middle. Hun har arbejdet med fx Frama og +Halle og har i år modtaget et treårigt arbejdslegat fra Statens Kunstfond.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 23. oktober til den 22. november 2017, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 13.980 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 13.980 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


I denne måned får fire læsere mulighed for at vinde Skageraks enkle Vent Stool designet af Chris Liljenberg Halstrøm. I hvilket år blev hun født?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter