le klint arc bordlampe

Vind den nye ARC-bordlampe fra Le Klint

Fem læsere kan i denne måned vinde Le Klints nyligt lancerede ARC-bordlampe designet af Manér Studio.

22. marts 2018 af Redaktionen

Le Klints nye lampekollektion ARC er designet af Nanna Neergaard og Marie Hesseldahl, som tilsammen udgør Manér Studio. Deres mål har været at skabe en lampeserie, som også henvender sig til de yngre forbrugere. Udgangspunktet for kollektionen er Le Klints lange og stærke tradition for tidssvarende design og godt håndværk. Lampernes design er inspireret af den arkitektur, som er anvendt i forbindelse med opførelsen af Grundtvigskirken i København. De smukke hvælvinger og den monumentale arkitektur genkendes let i de buede lampeskærme. Fem heldige læsere kan vinde ARC-bordlampen model 388 til en værdi af 2995 kr. pr. stk.

 

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 22. marts til den 26. april 2018, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 14.975 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 14.975 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvad hedder den nye lampe fra Le Klint?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter