Vind den imponerende Tolomeo Outdoor

Nu har du muligheden for at sætte en eksklusiv stemning, når du holder middag eller nyder en sommeraften på terrassen. Månedens præmie er kæmpelampen Tolomeo Outdoor med sort skærm fra Artemide. Værdi 14.436 kr.

27. juni 2017 af Redaktionen

Tolomeo-lampen er skabt af den italienske designer Michele de Lucchi for Artemide for næsten 30 år siden. I første omgang som en skrivebordslampe, men designets popularitet betød hurtigt, at serien blev udvidet til en hel familie af lamper. Et af de seneste skud på stammen er den imponerende Tolomeo Outdoor. Den måler 218 cm i højden og har en skærm, der måler h 36 x diam. 52,2 cm. Størrelsen betyder, at Tolomeo Outdoor nærmest fungerer som en pendel over terrassebordet. Den heldige vinder modtager en Tolomeo Outdoor med sort skærm til en værdi af 14.436 kr.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 27. juni til den 29. juli 2017, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 14.436 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 14.436 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


Månedens præmie er kæmpelampen Tolomeo Outdoor. Hvor høj er lampen?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter