Vind Delphi Daybed med Hallingdal-tekstil

En læser kan i denne måned vinde en ny udgave af Delphi Daybed fra Erik Jørgensen til en værdi af 22.535 kr.

24. maj 2016 af Redaktionen

I denne måned kan du vinde en helt ny udgave af Delphi Daybed fra Erik Jørgensen, der er betrukket med tekstil fra Hallingdal. Med et æstetisk udtryk og en dynamisk og anderledes indgang til siddemøblet er Delphi Day- bed et fleksibelt og langtidsholdbart møbel, der kan bruges i stuen, entreen, soveværelset eller et helt fjerde sted. Delphi Daybed er designet af Studio Hannes Wett- stein som et supplement til Delphi-sofaen, som efterhånden har fået status som en klassiker.

Delphi Daybed har en separat sort nakkepølle i læder, der fuldender møblets udtryk – og højner komforten. Delphi Daybed er støbt i såkaldt visko-elastisk skum og har ben i slebet aluminium. Daybeden måler 205 x 85 cm. og har en værdi af 18.954 kr. Nakkepøllen har en værdi af 3.581 kr. inkl. moms. Den samlede værdi af præmien er således 22.535 kr.

DESIGNEREN BAG

Studio Hannes Wettstein er grundlagt af Hannes Wettstein (1958-2008), som var en af de mest produktive og innovative designere, der er kommet fra Schweiz. Hans produktion var meget stor, og allerede fra han grundlagde sin egen tegnestue i 1991, var han efterspurgt af producen- ter fra hele verden.

Hannes Wettstein døde i 2008 efter i længere tid at have kæmpet med en kræftsygdom. I dag videre- føres hans arbejde og tegnestuen Studio Hannes Wettstein af tidligere og nye medarbejdere, der har designet en lang række produkter inden for møbler, interiør og belysning.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 24. maj til den 29. juni 2016 og har en samlet værdi af 22.535 kr. Vinderen får direkte besked.


En heldig læser kan i denne måned vinde en daybed fra Erik Jørgensen, designet af Studio Hannes Wettstein. Hvad er navnet på den?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter