light point blow lampe

Vind Blow-lampe i klassisk moderne design fra Light-Point

Tre heldige læsere kan i denne måned vinde et gavekort på 5.000 kr. til Light-Point, hvor de kan erhverve sig en Blow-lampe.

22. februar 2018 af Redaktionen

Blow-lampen er på én gang klassisk og moderne i sit udtryk. Det bløde lys fra LED-lyskilden reflekteres varmt i det svagt røgfarvede, mundblæste Murano-glas fra Norditalien. Lyskilden er placeret, så lyset rammer i top og bund af den håndlavede glaskugle, før det oplyser omgivelserne diffust og blødt. Genren er vintage, men med sortlakeret aluminium omkring LED-lyskilde og ophæng bliver udtrykket tidløst, stramt og gedigent. Det er et æstetisk møde mellem italiensk kunsthåndværk og skandinavisk teknologi og design. Et vellykket møde mellem sydlandsk temperament og skandinavisk kølighed. Blow fås i tre forskellige størrelser. Den mindste er 22 cm i diameter, mens den største er 50 cm. Blow kan både bruges som spisebordsbelysning, enkel- eller parvis, og som en klassisk, elegant udsmykning og lyskilde over en entré eller et trapperum. Det bløde og varme lys bidrager til en afslappet og behagelig stemning.

Designeren bag

Det lå ikke i kortene, at Ronni Gol skulle være indehaver og designer i en virksomhed, der fremstiller belysning. Men efter endt handelseksamen fik han arbejde i et belysningsfirma og blev så bidt af det, at han aldrig så sig tilbage. I 1995 åbnede han Light-Point, og kort efter begyndte han at undre sig over, at mange lamper havde design- og kvalitetsmæssige mangler. Ronni Gol tog udfordringen op og designede en spot, som blev vejen til stor succes. Siden den spæde start har Ronni Gol designet en række kendte og populære lamper for Light-Point. Det har ført til, at virksomheden er vækstet kraftigt, således at der i dag er to concept stores i København og 30 medarbejdere.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 22. februar til den 22. marts 2018, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 15.000 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 15.000 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvor kommer lampens Murano-glas fra?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter