Vind billetter til årets juleevent med blomsterdesigner Annette von Einem

Du har chancen for at vinde billetter til Strandmøllekroens lækre juleevent, som afholdes i samarbejde med blomsterdesigner Annette von Einem.

28. oktober 2016

Julen står for døren, og Strandmøllekroen inviterer igen til eksklusivt jule­arrangement i samarbejde med den dygtige blomsterdesigner Annette von Einem.

Der afholdes 2 arrangementer, som begge ligger d. 6. november 2016, hvor den internationalt anerkendte blomsterdesigner Annette von Einem vil inspirere med sine fortryllende ideer og eksklusive design til julens pynt samt fortælle om højtidens trends og traditioner 2016. Annette von Einem vil også præsentere sit nye juledesign - hvad det er, dét er en overraskelse!

Det første arrangement ligger fra kl. 10.00-12.30, og her serveres en 3­-retters brunchmenu. Til eftermiddagsarrangementet, der ligger fra kl. 15.00-17.00 serveres der en 'afternoon­ tea'.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 28. oktober til den 1. november 2016. Vi trækker lod blandt de rigtige svar, når konkurrencen er slut og giver efterfølgende besked til 2 heldige vindere. Billetterne har hver især en værdi af 395 kr. 


Hvornår afholdes juleeventet med Annette von Einem?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter