Konkurrence design bobedre arne jacobsen fritz hansen

Vind Arne Jacobsen- bord fra Fritz Hansen

En heldig læser kan i denne måned vinde Arne Jacobsens Grand Prix-bord fra Republic of Fritz Hansen.

21. september 2017 af Redaktionen

I denne måned er Arne Jacobsens Grand Prix-bord på højkant. Bordet er opkaldt efter dens lille, men prisbelønnede storebror, Grand Prix-stolen. Stolen fik nemlig sit navn efter at have vundet den prestigefyldte Grand Prix-pris ved Triennalen i Milano i 1957, og samme år skabte Arne Jacobsen så Grand Prix-bordet i forlængelse af stolen. Dog var bordet kun på markedet for en kort stund, men i år fejrer Fritz Hansen Grand Prix-stolens 60-års jubilæum ved at relancere Grand Prix-bordet. Bordet er i massiv egetræ med en slidstærk, lakeret bordplade i egetræsfiner, l 150 cm x b 95 cm x h 72 cm, 17.995 kr.

Designeren bag:

Arne Jacobsen (f. 1902-1971) var frontløber for dansk design og ses som en af faderfigurerne i udviklingen af Danish Modern i 1950'erne. Han ville egentlig have været maler, men da hans far mente, det var mere fornuftigt at uddanne sig til arkitekt, blev det sådan. Han fik dog rig mulighed for at bruge sine tegnefærdigheder og har skrevet sig ind i historiebøgerne som manden bag møbelklassikere som Svanen og Ægget – og ikke mindst SAS Royal Hotel, som møblerne var tegnet til. Han står også bag Aarhus Rådhus, Bella Vista og Nationalbanken. Samarbejdet med Fritz Hansen går tilbage til 1934, men gennembruddet kom først i 1952 med Myren, som blev efterfulgt af Serie 7 i 1955 og den prisvindende Grand Prix-stol i 1957.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 21. september til den 20. oktober 2017, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 17.995 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 17.995 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


I år fejrer Fritz Hansen Grand Prix-stolens jubilæum ved at relancere Grand Prix-bordet. Hvor mange års jubilæum fejres?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter