Le klint lampe vind konkurrence

Vind Antoni-lampen i friske farver

Fem heldige læsere kan i denne måned vinde den charmerende Antoni-lampe fra Le Klint.

24. november 2017 af Redaktionen

En gammel klassiker har fået nyt liv. Antoni-lampen er designet af kunstneren Ib Antoni for snart 50 år siden, og nu er lampen på markedet i et samarbejde mellem varetagerne af Antonis arv og Le Klint.
Ib Antoni var en af sin tids mest efterspurgte visuelle kunstnere, og han leverede værker til mere end 150 virksomheder over hele verden. Nu fås det spændende lampedesign i en frisk farvepalet afstemt efter hans kulørte univers: Royal Black, Ballerina White, Kawo Green og Sakura Pink. Fem heldige læsere kan vinde lampen i en valgfri farve, diam. 20 cm x h 25 cm, 2995 kr. pr. stk.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 23. november til den 22. december 2017, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 14.975 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 14.975 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvor mange læsere har i denne måned mulighed for at vinde den charmerende Antoni-lampe fra Le Klint?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til BO BEDRE's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter